DJ Toller Theo

Über mich

De ouders van Theo hadden altijd al een voorkeur voor de Oostenrijkse Bergen en gingen vaak aus wandern. De geruchten gehen auch dat het begin van baby Theo in de open Bergluft in den Wald verwekt worden ist. En toen kleine Theike lang geleden mal in Oostenreich bei ein Brauerei in de Bierketel is gefallen, bei ein Brauhaus bezoek, ist alles begonnen. Sein voorliefde voor een goede pul Bier, de Oostenrijkse Berglucht en natürlich de Oostenrijkse (en Duitstalige) gemütliche Stimmung en muziek. Toen hij na een Oostenrijkse vakantie op school mal in Lederhosen aankwam, zei de Juf gegen hem: ‘Das ist ja Tol Theo!’. Zo kwam de naam Toller Theo tot stand, en zo ook zijn ‘oorsprong’ uit de Bergen.

Als tiener maakte Theo viele Feste in Oostenrijk en oktoberfeste in Deutschland mit. Hij liebte de muziek en Stimmung en draaide Zuhause enkel de hits uit de Duitstalige Länder. Vanwege zijn kennis van deze muziek, en met het populairder worden van de oktoberfeesten in die Niederlände, vroegen steeds meer mensen hem om de muziek te spielen op hun Biergarten party’s.

Toller Theo bouwde sein eigene Tirolerhut met geraniums, waar vandaan hij elk feest in de Duitse sferen weet te kriegen. Hij kent alle Polka’s, Schlager, Ballermanhits en Party Musik.

DJ Toller Theo Alpenhut DJ Toller Theo DJ Booth

Ondertussen is Toller Theo ein Name die niet meer weg te denken is uit de Oktoberfest Szene. Hij drehde al op vele Oktoberfeste door ganze het Land wie op het grote Sittardse Oktoberfest, Oktoberfest Katwijk am See, Oktoberfest Baarle Nassau, Oktoberfest Overzand Zeeland, Personeelfest Adams/Pearl, Wunschbaum Sittard, BCL Grubbenvorst, het Brauhaus Hertog Jan Oktoberfest en zelfs op de Schwarze Cross in de Achterhoek.

Lass euch verbazen en hoor zelfs de nieuwste platen aus Tirol die in Nederland noch niet zijn doorgedrongen. 100% Party Garantie met DJ Toller Theo in sein Tiroler outfit und sein sfeervolle verlichte Tirolerhütte of houten DJ Booth. Bekijk eens de foto’s voor een sfeerimpressie.