Wünschfest 2019 een groot succes

Wünschfest 2019 een groot succes

Op zondag 18 augustus 2019 vond in Grubbenvorst de 1e editie van het Wunschfest plaats. Het festival van het goede doel. Artiesten van Limburgse bodem hebben geheel belangeloos de circa 350 bezoekers verwend met een muzikale “Tiroler” middag. Sponsoren en begunstigers hebben gul gedoneerd. Daarnaast hebben voetbalverenging GFC’33, Schutterij St. Jan en St. Gewoën Grubbevors de helpende hand toegestoken. Een speciaal dankwoord is op z’n plaats voor de wensenjury, voor de beoordeling van de wensen en daarnaast aan Siem, Tonny, Peter en Toën, voor gebruik van terrein en voorzieningen. Verder Kimmy Clevers en Djill Kellenaers voor alle reclame doeleinden. En als laatste maar zeker niet minste, alle vrijwilligers die op welke manier dan ook een bijdrage hebben geleverd en de buurtbewoners die ons het feestje hebben gegund. Bedankt allemaal!

Maar wie of wat heeft eigenlijk een bijdrage mogen ontvangen van het WUNSCHfest? De wensen zijn beoordeeld door een 10-koppige jury, waarvan burgemeester Ryan Palmen voorzitter was. De totale opbrengst van het WUNSCHfest is verdeeld over een deel van de ingezonden wensen. Dat betekent dat sommige wensen volledig worden vervuld en andere een bijdrage ontvangen. Mooi detail vond plaats aan het eind van de middag, wanneer zich twee ondernemers meldden die spontaan een wens in vervulling lieten gaan. Mooi om te mogen meemaken!

Wensen die zijn gehonoreerd of van een bijdrage worden voorzien:
· De Wensambulance: twee nog te ontwikkelen regencapes voor de brancard;
· Inwoner: ALS patiënt, een onbezorgde dag uit samen met partner;
· St. MA Run: een bijdrage voor schmink- en andere attributen;
· Hof te Berkel: een bijdrage voor een geluidinstallatie voor de bewoners;
· St. Kom Er Bij: bijdrage voor activiteiten;
· St. Octopus: bijdrage voor een dagje uit voor de bewoners;
· Inwoner: ongeneeslijke stofwisselingsziekte, een dagje Pretpark;
· Kinderboekje PTSS: bijdrage voor nieuwe editie zorg verlenende medewerkers/ouders;
· Inwoner: bijdrage voor elektrische tandem voor slechtziende en partner.

En dan de hamvraag. Komt er een vervolg op het eerste Wunschfest? Het antwoord is, zeker weten! Wanneer dat zal zijn wordt later bepaald. Want als er íets eens te meer gebleken is, dan is het wel dat naastenliefde zeker nog bestaat!

Namens de organisatie van het Wunschfest, bedankt allemaal!